JVS_1154
Door de ‘weren’ en langs de ‘ribben’

We verkennen het gebied (meestal) met punters. Daarmee kunnen we door de smalle ‘weren’ en langs de lange ‘ ribben’ varen. Uw schipper/gids kan, indien gewenst, u vertellen over de geschiedenis, de ontwikkeling en het onderhoud van De Weerribben. De schipper brengt u naar fotogenieke plekjes en naar de bijzondere flora en fauna van het gebied. Ook het mooie ambacht van de rietsnijders/telers wordt tijdens de excursies of workshops van januari t/m april in beeld gebracht.

Het is ook mogelijk om individueel of met kleine groepen 4-12 personen te varen.

Vriendinnen-uitje

Voor fotografen is het een feest om hier te fotograferen. Heeft u speciale wensen of wilt u een op maat gemaakt arrangement, neem dan even contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Met uw fotoclub of met uw bedrijf een dagje op pad?, ook hier bieden we arrangementen op maat. De mogelijkheden zijn divers. U kunt uw excursie of workshop eventueel verlengen met een lunch of diner.

Prijzen:

Met de gids door de Weerribben, per vaart (duur 2-2,5 uur) : start 65,00 euro. Elke volgende gast betaalt 7,50 euro (kunnen de kosten gedeeld worden) Koffie, thee voor onderweg en lunchbroodjes worden door uw gids verzorgd!